Det gäller inte att skrika högst utan prata så att rätt personer hör!

Vårt moderna informationssamhälle förser oss med mängder av informations-och kommunikationsteknologi, dagligen översköljs vi av budskap. Man försöker ersätta relationer med räckvidd, men faktum är att publikens storlek inte är det som definierar framgång av en marknadsföringsaktivitet.

Att hitta en balans mellan digital information och relationer är ett måste i den dagliga kampen om att tränga igenom mediebruset. Vi talar gärna om Produktmedia som en effektfull och kostnadseffektiv lösning för olika marknadsföringsaktiviteter.

Produktmedia är ett relativt nytt samlingsbegrepp, en samlad term för bland annat presentreklam, giveaways, merchandise med mera. Det är internt/externt distribuerade artiklar som är framtagna i syfte att förmedla ett budskap samt bygga och marknadsföra varumärket. Det kan vara allt från företagsprofilerad personal, isskrapor, displayskyltar med mera.

PeGe Promotion brinner för marknadsföring och kommunikation och vår personal är här för att ta ditt företag till nya höjder. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!